Tietosuojaseloste Päivitetty viimeksi 21.9.2022 Voimaantulopäivä 21-9-2022 Tämä tietosuojaseloste kuvaa Ajastamo Tmi:n, politiikkaa, joka koskee sivustomme käytön yhteydessä keräämiemme tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista. (ajastamo.fi ). (palvelu"). Käyttämällä Palvelua tai käyttämällä palvelua hyväksyt tietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et suostu siihen, älä käytä tai käytä Palvelua.

Rekisterinpitäjä

Ajastamo Tmi, Kahvimaantie 32a, 02570 Siuntio Kk

Y-tunnus: 3209881-5

Muut Yhteystiedot

Jyrki Väyrynen

Puhelin: +358 50 355 8447

Sähköposti: Jyrki.vayrynen@ajastamo.fi

Rekisteristä Vastaava Yhteyshenkilö

Jyrki Väyrynen, Webmaster@ajastamo.fi

Valvontaviranomaisen Yhteystiedot:

Tietosuojavaltuutetun toimisto https://turvaposti.om.fi 02-956 166 70 Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja julkaisemme tarkistetun tietosuojakäytännön Palvelussa. Uudistettu käytäntö tulee voimaan 180 päivää siitä, kun tarkistettu käytäntö on julkaistu Palvelussa, ja jatkuva palvelun käyttösi tai käyttösi tämän ajan jälkeen merkitsee, että hyväksyt tarkistetun tietosuojakäytännön. Siksi suosittelemme, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti. Keräämämme tiedot: Keräämme ja käsittelemme seuraavat henkilötiedot sinusta, kun käytät palveluitamme, joihin sisältyy maksutapahtumia tai muita tilaustapahtumia: Nimi Sähköposti Puhelinnumero Osoite Työosoite Maksutiedot Kuinka käytämme tietojasi: Käytämme sinusta keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin: Oma Markkinointi / myynninedistäminen Luodaan käyttäjätiliä Asiakaspalautteen kerääminen Maksua käsitellään Tuki Hallinnoi käyttäjätiliä Jos haluamme käyttää tietojasi johonkin muuhun tarkoitukseen, pyydämme sinulta suostumuksesi ja käytämme tietojasi vain saatuamme suostumuksesi ja sen jälkeen vain niihin tarkoituksiin, joihin suostumme, ellei meitä vaadita toisin laki. Analytiikka Maksujen palautuspalvelut Tiedonkeruu ja käsittely Vaadimme tällaisia ​​kolmansia osapuolia käyttämään heille siirtämiämme henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on siirretty, eivätkä säilytä niitä pidempään kuin on tarpeen mainitun tarkoituksen toteuttamiseksi. Voimme luovuttaa henkilötietojasi myös seuraaviin tarkoituksiin: (1) noudattaaksemme sovellettavaa lakia, asetusta, oikeuden määräystä tai muuta oikeusprosessia; (2) panemaan täytäntöön kanssamme tekemäsi sopimukset, mukaan lukien tämä tietosuojakäytäntö; tai (3) vastata väitteisiin, joiden mukaan Palvelun käyttösi loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia. Jos Palvelu tai yrityksemme sulautuu tai hankitaan toiseen yritykseen, tietosi ovat yksi omaisuudesta, joka siirtyy uudelle omistajalle. Tietojesi säilyttäminen: Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi 90 päivän - 2 vuoden ajan sen jälkeen, kun käyttäjät ovat lopettaneet tilinsä, tai niin kauan kuin tarvitsemme niitä tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Saatamme joutua säilyttämään tiettyjä tietoja pidempiä aikoja, kuten kirjaamista/raportointia sovellettavan lain mukaisesti tai muista laillisista syistä, kuten lakisääteisten oikeuksien valvomiseksi, petosten ehkäisemiseksi jne. Jäljellä olevat anonyymit tiedot ja koostetiedot, joista kumpikaan ei tunnista sinua (suoraan tai epäsuorasti), voidaan säilyttää toistaiseksi. Sinun oikeutesi: Sovellettavasta laista riippuen sinulla voi olla oikeus päästä käsiksi ja oikaista tai poistaa henkilötietojasi tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tietojesi aktiivista käsittelyä tai vastustaa sitä, pyytää meitä jakamaan (siirtämään) henkilötietosi tiedot toiselle taholle, peruuttaa meille antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus lakisääteiselle viranomaiselle ja muut sovellettavien lakien mukaan merkitykselliset oikeudet. Voit käyttää näitä oikeuksia kirjoittamalla meille osoitteeseen info@ajastamo.fi. Vastaamme pyyntöösi sovellettavien lakien mukaisesti. Voit kieltäytyä suoramarkkinointiviestinnästä tai markkinointitarkoituksiin tekemästämme profiloinnista kirjoittamalla meille osoitteeseen info@ajastamo.fi. Huomaa, että jos et salli meidän kerätä tai käsitellä vaadittuja henkilötietoja tai peruutat suostumuksesi käsitellä niitä vaadittuja tarkoituksia varten, et ehkä voi käyttää tai käyttää palveluita, joita varten tietojasi haettiin. Evästeet jne. Saat lisätietoja siitä, kuinka käytämme näitä ja valintojasi näihin seurantatekniikoihin liittyen, tutustumalla evästekäytäntöömme. Turvallisuus: Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja käytämme kohtuullisia turvatoimia estääksemme hallinnassamme olevien tietojesi katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen. Luontaisten riskien vuoksi emme kuitenkaan voi taata täydellistä turvallisuutta, ja näin ollen emme voi taata tai taata minkään meille lähettämiesi tietojen turvallisuutta, ja teet sen omalla vastuullasi. Kolmannen osapuolen linkit ja tietojesi käyttö: Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske minkään kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä tai muita käytäntöjä, mukaan lukien kolmannet osapuolet, jotka käyttävät mitä tahansa verkkosivustoa tai palvelua, johon voi päästä Palvelussa olevan linkin kautta. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön. Emme voi valvoa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta. Valitus / tietosuojavastaava: Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita saatavilla olevien tietojesi käsittelystä, voit lähettää sähköpostia valitusvastaavallemme osoitteeseen Ajastamo Tmi, Kahvimaantie 31a, sähköposti: info@ajastamo.fi. Käsittelemme huolenaiheesi sovellettavien lakien mukaisesti.
Olemme liiketoimintaa tukevia it-alan palveluita tarjoava yritys, jonka tuotteita ovat mm. e-Kirjuri ® sähköinen tuntilappu, Ajastamo ® Sign sähköinen allekirjoitus, Hölökyn Kölökyn mobiilitilaus sovellus, Ajastamo Event mobiililippu sekä Ajastamo Key avainhallinta.
Ajastamo, liiketoimintaasi tukvia it-alan palveluita
AJASTAMO ® | e-Kirjuri ® 2022 © | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntömme

Kahvimaantie 31a, 02570 Siuntio Y-TUNNUS 3209881-5

Olemme liiketoimintaa tukevia it-alan palveluita tarjoava yritys, jonka tuotteita ovat mm. e-Kirjuri ® sähköinen tuntilappu, Ajastamo ® Sign sähköinen allekirjoitus, Hölökyn Kölökyn mobiilitilaus sovellus, Ajastamo Event mobiililippu sekä Ajastamo Key avainhallinta.
Ajastamo, liiketoimintaasi tukvia it-alan palveluita
AJASTAMO ® | e-Kirjuri ® 2022 © | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntömme

Kahvimaantie 31a, 02570 Siuntio Y-TUNNUS 3209881-5

 

Tietosuojaseloste Päivitetty viimeksi 21.9.2022 Voimaantulopäivä 21-9-2022 Tämä tietosuojaseloste kuvaa Ajastamo Tmi:n, politiikkaa, joka koskee sivustomme käytön yhteydessä keräämiemme tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista. (ajastamo.fi ). (palvelu"). Käyttämällä Palvelua tai käyttämällä palvelua hyväksyt tietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et suostu siihen, älä käytä tai käytä Palvelua.

Rekisterinpitäjä

Ajastamo Tmi, Kahvimaantie 32a, 02570 Siuntio Kk

Y-tunnus: 3209881-5

Muut Yhteystiedot

Jyrki Väyrynen

Puhelin: +358 50 355 8447

Sähköposti: Jyrki.vayrynen@ajastamo.fi

Rekisteristä Vastaava Yhteyshenkilö

Jyrki Väyrynen, Webmaster@ajastamo.fi

Valvontaviranomaisen Yhteystiedot:

Tietosuojavaltuutetun toimisto https://turvaposti.om.fi 02-956 166 70 Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja julkaisemme tarkistetun tietosuojakäytännön Palvelussa. Uudistettu käytäntö tulee voimaan 180 päivää siitä, kun tarkistettu käytäntö on julkaistu Palvelussa, ja jatkuva palvelun käyttösi tai käyttösi tämän ajan jälkeen merkitsee, että hyväksyt tarkistetun tietosuojakäytännön. Siksi suosittelemme, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti. Keräämämme tiedot: Keräämme ja käsittelemme seuraavat henkilötiedot sinusta, kun käytät palveluitamme, joihin sisältyy maksutapahtumia tai muita tilaustapahtumia: Nimi Sähköposti Puhelinnumero Osoite Työosoite Maksutiedot Kuinka käytämme tietojasi: Käytämme sinusta keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin: Oma Markkinointi / myynninedistäminen Luodaan käyttäjätiliä Asiakaspalautteen kerääminen Maksua käsitellään Tuki Hallinnoi käyttäjätiliä Jos haluamme käyttää tietojasi johonkin muuhun tarkoitukseen, pyydämme sinulta suostumuksesi ja käytämme tietojasi vain saatuamme suostumuksesi ja sen jälkeen vain niihin tarkoituksiin, joihin suostumme, ellei meitä vaadita toisin laki. Analytiikka Maksujen palautuspalvelut Tiedonkeruu ja käsittely Vaadimme tällaisia ​​kolmansia osapuolia käyttämään heille siirtämiämme henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on siirretty, eivätkä säilytä niitä pidempään kuin on tarpeen mainitun tarkoituksen toteuttamiseksi. Voimme luovuttaa henkilötietojasi myös seuraaviin tarkoituksiin: (1) noudattaaksemme sovellettavaa lakia, asetusta, oikeuden määräystä tai muuta oikeusprosessia; (2) panemaan täytäntöön kanssamme tekemäsi sopimukset, mukaan lukien tämä tietosuojakäytäntö; tai (3) vastata väitteisiin, joiden mukaan Palvelun käyttösi loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia. Jos Palvelu tai yrityksemme sulautuu tai hankitaan toiseen yritykseen, tietosi ovat yksi omaisuudesta, joka siirtyy uudelle omistajalle. Tietojesi säilyttäminen: Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi 90 päivän - 2 vuoden ajan sen jälkeen, kun käyttäjät ovat lopettaneet tilinsä, tai niin kauan kuin tarvitsemme niitä tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Saatamme joutua säilyttämään tiettyjä tietoja pidempiä aikoja, kuten kirjaamista/raportointia sovellettavan lain mukaisesti tai muista laillisista syistä, kuten lakisääteisten oikeuksien valvomiseksi, petosten ehkäisemiseksi jne. Jäljellä olevat anonyymit tiedot ja koostetiedot, joista kumpikaan ei tunnista sinua (suoraan tai epäsuorasti), voidaan säilyttää toistaiseksi. Sinun oikeutesi: Sovellettavasta laista riippuen sinulla voi olla oikeus päästä käsiksi ja oikaista tai poistaa henkilötietojasi tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tietojesi aktiivista käsittelyä tai vastustaa sitä, pyytää meitä jakamaan (siirtämään) henkilötietosi tiedot toiselle taholle, peruuttaa meille antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus lakisääteiselle viranomaiselle ja muut sovellettavien lakien mukaan merkitykselliset oikeudet. Voit käyttää näitä oikeuksia kirjoittamalla meille osoitteeseen info@ajastamo.fi. Vastaamme pyyntöösi sovellettavien lakien mukaisesti. Voit kieltäytyä suoramarkkinointiviestinnästä tai markkinointitarkoituksiin tekemästämme profiloinnista kirjoittamalla meille osoitteeseen info@ajastamo.fi. Huomaa, että jos et salli meidän kerätä tai käsitellä vaadittuja henkilötietoja tai peruutat suostumuksesi käsitellä niitä vaadittuja tarkoituksia varten, et ehkä voi käyttää tai käyttää palveluita, joita varten tietojasi haettiin. Evästeet jne. Saat lisätietoja siitä, kuinka käytämme näitä ja valintojasi näihin seurantatekniikoihin liittyen, tutustumalla evästekäytäntöömme. Turvallisuus: Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja käytämme kohtuullisia turvatoimia estääksemme hallinnassamme olevien tietojesi katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen. Luontaisten riskien vuoksi emme kuitenkaan voi taata täydellistä turvallisuutta, ja näin ollen emme voi taata tai taata minkään meille lähettämiesi tietojen turvallisuutta, ja teet sen omalla vastuullasi. Kolmannen osapuolen linkit ja tietojesi käyttö: Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske minkään kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä tai muita käytäntöjä, mukaan lukien kolmannet osapuolet, jotka käyttävät mitä tahansa verkkosivustoa tai palvelua, johon voi päästä Palvelussa olevan linkin kautta. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön. Emme voi valvoa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta. Valitus / tietosuojavastaava: Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita saatavilla olevien tietojesi käsittelystä, voit lähettää sähköpostia valitusvastaavallemme osoitteeseen Ajastamo Tmi, Kahvimaantie 31a, sähköposti: info@ajastamo.fi. Käsittelemme huolenaiheesi sovellettavien lakien mukaisesti.
Kahvimaantie 31a 02570, SIUNTIO | Y-TUNNUS: 3209881-5(+358) 50 355 8447 Ma - Pe: 9:00 - 17:00 | info@ajastamo.fi